top of page

Grupo

Público·15 membros

Conturi It.rarCâțiva bărbați s-au gândit, nici mai mult nici mai puțin, să își regleze conturile în plină stradă, având asupra lor bâte de baseball. Nici ordonanțele militare și nici pandemia nu i-au oprit pe aceștia, potrivit Sighet247.
conturi it.rarTadek Pietraszek, inginer principal de software pentru securitatea conturilor de utilizator: În primul rând, este important să detectăm atacul inițial. Folosim peste o sută de variabile pentru a identifica activitățile suspecte. Să presupunem că locuiești în Germania, călătorești foarte rar în străinătate și cineva încearcă să-ți acceseze contul dintr-o altă țară. Aceasta va declanșa alarme.


Pietraszek: Da. Împreună cu atacurile clasice de phishing. Aproape toți am primit e-mailuri de la infractori care încearcă să obțină parolele conturilor. Evident, ne facem datoria pentru a ne asigura că nu reușesc. Dacă credem că un e-mail trimis contului tău Gmail este suspect, putem să îl marcăm cu un avertisment ca să îl examinezi mai atent sau să îl eliminăm automat. În plus, browserul Chrome trimite alerte când încerci să accesezi un site despre care știm că este un site de phishing.


Din fericire, pentru cei ce au conturi Gmail, Yahoo Mail, Hotmail, AOL Mail etc. există un notificator de mailuri primite ce poate verifica automat în fundal, fiecare din conturile dumneavoastră de email, şi vă poate informa câte mailuri aţi primit şi pe care adrese.


Nu mai trebuie să introduceţi parolele de fiecare dată la toate aceste conturi, ci veţi da doar un click pe conturile cu mesaje noi, şi veţi citi mailurile în cel mai simplu şi rapid mod posibil.


O altă soluţie mai nouă este X-notifier Neo. După logarea pentru prima dată în conturile dorite, datele de login vor rămâne memorate şi veţi putea intra cu un singur click direct în conturile ce au primit mailuri.


Cum intri în Home'Bank, apoi în Plăți, vei vedea plățile frecvente chiar acolo, una sub alta. Fără să le mai cauți în Raport Tranzacții. O să facem acest update în curând, ca să-ți fie mai ușor să faci un nou transfer către conturile spre care ai mai făcut plăți - fie ele ale prietenilor, prietenelor sau conturi în care plătești utilități. Doar schimbi suma și detaliile (dacă este nevoie) și gata. Ai plătit!


Biroul de Presă al Patriarhiei Române a reacţionat după ce au apărut profile ale Preafericitului Daniel pe reţeaua de socializare Facebook. Biroul de presă susţine că niciunul dintre aceste conturi nu are acordul sau binecuvântarea Patriarhului României, ci sunt iniţiative personale ale unor utilizatori anonimi. 041b061a72


Informações

Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...
Página do grupo: Groups_SingleGroup
bottom of page